Evaluarea gratuită a apartamentului

Informații despre apartament
Te gândești să vinzi apartamentul tău?

Răspunsul nu afectează valoarea de evaluare

Evaluarea va fi întocmită în condițiile stabilite în Termenii și condițiile site-ului web.

Administratorul datelor dumneavoastră personale este SonarHome S.A., Aleja Jana Pawła II 22, 00-133 Varşovia.

Datele personale furnizate de dumneavoastră vor fi prelucrate în special în scopul pregătirii și afișarii evaluării imobiliare. Mai multe informații despre prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, inclusiv alte scopuri de prelucrare, temeiuri legale, perioada de păstrare a datelor și drepturile dumneavoastră, pot fi găsite în Regulile de protecție a datelor.

Ce vei câștiga efectuând o evaluare gratuită a apartamentului la SonarHome?

 • Un raport profesional cu analiza ofertelor concurente și a tranzacțiilor de vânzare similare.
 • Monitorizarea prețului apartamentului și notificări lunare despre modificările acestuia.
 • Acces la un panou de utilizator convenabil, datorită căruia ai acces la raportul curent și versiunile sale anterioare.

Întrebări frecvente

  Obținerea unei evaluări online a apartamentului este complet gratuită. Este suficient să utilizați instrumentul nostru de evaluare, să furnizați informații de bază despre proprietate și în câteva secunde veți primi o valoare estimativă a apartamentului și un raport de preț detaliat de descărcat în format PDF. În plus, o dată pe lună, complet gratuit, veți primi o actualizare a evaluării apartamentului.

  Calculatorul online gratuit de evaluare imobiliară funcționează pe baza unui algoritm de inteligență artificială avansat, proprietar, care analizează datele de pe piața imobiliară, inclusiv sute de mii de anunțuri de pe cele mai mari portaluri imobiliare. Evaluările se bazează pe:
  - oferte unice de vânzare de pe portaluri;
  - caracteristicile apartamentului (cum ar fi: amplasamentul, suprafața, standardul de finisare, etaj, anul construcției sau prezența liftului în clădire);
  - prețurile curente de tranzacție ale apartamentelor similare din zonă.
  Instrumentul colectează instantaneu date despre apartamente similare din zonă și estimează valoarea proprietății în funcție de diverși factori - în acest fel, clientul primește de fiecare dată o evaluare fiabilă și la zi.

  Prețurile de ofertă sunt prețurile menționate în anunțurile de vânzare. Aceste valori reflectă așteptările vânzătorilor și sunt negociabile. Sumele finale de vânzare – și, prin urmare, prețurile tranzacțiilor – sunt mai mici, adesea semnificativ. Potrivit datelor NBP (Banca Națională a Poloniei), valorile din oferte diferă de prețurile reale ale tranzacțiilor cu 8 până la 17%. Prețul final de vânzare al unui apartament depinde de mulți factori, de exemplu, abilitățile de negociere sau atractivitatea ofertei în comparație cu alte oferte. În plus, în multe cazuri, trebuie luat în considerare comisionul intermediarului, ceea ce reduce și mai mult suma primită în cele din urmă de vânzător.