Ajutăm la evaluarea apartamentului – modern, rapid și fiabil

Demonstrăm de ani de zile că estimarea fiabilă a valorii unui apartament grăbește și simplifică semnificativ tranzacția. Știm cât de importantă este o bună strategie de vânzări bazată pe date, motiv pentru care folosim algoritmi moderni și obținem informații din surse de încredere – totul pentru a oferi clienților noștri un raport de evaluare complet.

Cine suntem?

Suntem un grup de experți cu experiență în implementarea proiectelor mari de afaceri. Din anul 2017, am schimbat piața imobiliară poloneză prin introducerea de noi standarde și tehnologii moderne. Datorită cunoștințelor experte și instrumentelor avansate, suntem capabili să grăbim și să simplificăm semnificativ tranzacțiile – am dovedit-o prin crearea propriei agenții imobiliare și prin vânzarea a aproape 300 de apartamente în anul 2022. Serviciul nostru de bază la acea vreme era iBuying, adică vânzarea sigură și protejată direct către SonarHome. Am fost primii care au introdus această soluție în Polonia și s-a dovedit a fi răspunsul la nevoile multor clienți.

Oferim o evaluare profesională a apartamentelor în Polonia, Ungaria și România și facem eforturi pentru implementarea instrumentului nostru inovator și în alte țări. Rapoartele noastre de evaluare permit dezvoltarea unor strategii individuale de vânzare a apartamentelor, iar conectarea clientului cu un agent local garantează o tranzacție fără probleme.

Colaborăm cu parteneri de încredere

  • Avem peste 50 de parteneri în Polonia și în străinătate.
  • Suntem siguri că acestea sunt cele mai eficiente agenții imobiliare, motiv pentru care le recomandăm.
  • Monitorizăm colaborarea clienților cu agenții imobiliari pentru a asigura satisfacția acestora și pentru a menține cea mai înaltă calitate a serviciilor.

Ne dezvoltăm necontenit

În acest moment, suntem prezenți și în Ungaria și în România, iar în curând vom implementa soluțiile noastre inovatoare și în alte țări. În același timp, căutăm intens agenții imobiliare eficiente în Polonia cu care să colaborăm.