Deveniți partener SonarHome și obțineți acces la cei mai buni clienți de pe piața locală

Căutăm parteneri cu cea mai înaltă eficiență în vânzările imobiliare și un standard exemplar de servicii pentru clienți.

Conectăm partenerii cu persoane interesate să vândă apartamente și oferim instrumentul nostru inovator de analiză avansată a ofertelor concurente.

Contactați-ne și aflați ce puteți câștiga fiind partenerul nostru.

Programează-te

De ce noi?

"Conectăm clienții cu cei mai buni experți din industrie din 75 de orașe – din Polonia, Ungaria și România. Din anul 2018, am oferit peste 15.000 de clienți potențiali agenților imobiliari eficienți, iar acum oferim partenerilor în fiecare lună peste 3.000 de contacte verificate ale persoanelor care intenționează să-și vândă apartamentul. Cu sprijinul nostru, partenerii au finalizat deja peste 600 de tranzacții. Putem spune cu siguranță că suntem lideri atunci când vine vorba despre achiziționarea de clienți potențiali B2C. Oferim fiecărui partener clienți potențiali exclusivi. Contactele sunt verificate de noi, iar 80% dintre ele sunt persoane aflate în stadiul incipient al vânzării apartamentului. Înregistrăm constant creșteri ale numărului de apartamente oferite spre vânzare, iar planurile noastre de dezvoltare includ mai multe orașe și țări."
Programează-te

Care sunt așteptările celor care doresc să vândă un apartament?

 • 1. consultații cu un agent imobiliar local – cunoștințele și experiența lor pe piața locală reprezintă cheia pentru crearea unei strategii de vânzări eficiente,
 • interpretarea profesională a raportului de preț și prezentarea datelor de piață – atașăm un raport la fiecare contact furnizat de panoul agenției și oferim un instrument de analiză avansată a ofertelor concurente și a datelor privind tranzacțiile,
 • asistență în procesul de negociere, îndeplinirea formalităților și finalizarea tranzacției.
Programează-te

Ce oferim partenerilor noștri?

Oferim partenerilor noștri contacte de la persoanele care își declară disponibilitatea de a vinde un apartament, adică au un apartament de vânzare într-un anumit oraș. Contactele noastre conțin un set complet de date relevante privind proprietățile de vânzare: adresa, suprafața, numărul de camere, numărul imobilului, anul construcției și numărul de etaje, standardul finisajului apartamentului, informații despre spațiul de parcare, depozitare, lift și balcon. Fiecare client potențial are un număr de telefon valid – îl verificăm cu un cod trimis prin SMS. Pentru a sprijini partenerii noștri și pentru a le facilita munca de zi cu zi, oferim instrumente profesionale pentru a îmbunătăți deservirea clienților – inclusiv, un instrument special pentru analiza avansată a datelor ofertelor.
Programează-te

Contactați-ne și aflați ce puteți câștiga fiind partenerul nostru.

Întrebări frecvente

  Pentru a deveni partener SonarHome, trebuie să programați o întâlnire cu un reprezentant al companiei noastre. În acest scop, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: paula.ovadiuc@sonarhome.pl sau să aranjați o întâlnire prin intermediul linkului.
  Vă încurajăm mai ales să utilizați a doua opțiune, pentru că în acest fel puteți rezerva imediat cel mai bun termen pentru întâlnire.

  SonarHome oferă partenerilor doar clienți potențiali exclusivi – fiecare client potențial este destinat doar pentru un partener care are 24 de ore pentru a contacta clientul.

  Partenerul are 24 de ore pentru a contacta potențialul client. După acest timp, clientul va fi atribuit unui alt partener.

  Fiecare potențial client nou este vizibil în panoul agenției.

  Numărul de clienți potențiali furnizați partenerilor individuali depinde de o serie de factori, în special de numărul total de clienți potențiali obținut de SonarHome într-un anumit oraș, numărul de parteneri care operează în acest domeniu și eficiența activității partenerilor individuali.

  Scopul SonarHome este de a oferi clientului cel mai bun serviciu posibil cu participarea unui partener. Colaborăm cu agenții de încredere, motiv pentru care suntem siguri că fiecare partener comunică cu clienții pe care îi recomandăm într-un mod proactiv și eficient, iar implicarea SonarHome este inutilă în majoritatea cazurilor. Cu toate acestea, dacă nu primim informații regulate de la partener despre starea tranzacției clienților referiți, contactăm clienții pentru a ne asigura că serviciul este în curs.

  Obținem contacte de la persoanele care își declară disponibilitatea de a vinde un apartament, adică au un apartament de vânzare într-un anumit oraș. Propunerile noastre conțin un set complet de date relevante privind proprietatea: adresa, suprafața, numărul de camere, numărul imobilului, anul construcției și numărul de etaje, standardul finisajului apartamentului, informații despre spațiul de parcare, depozitare, lift și balcon. Fiecare client potențial are un număr de telefon valid – îl verificăm cu un cod trimis prin SMS.