Vinde un apartament rapid și fără probleme!

Vânzarea unui imobil nu a fost niciodată atât de simplă. Completează formularul, și îți vom indica un consultant imobiliar care te va ghida pas cu pas prin tranzacție.

Trimite formularul și asigură-ți sprijinul unui expert local la fiecare etapă a vânzării.

Completează informațiile despre apartament

Informații despre apartament
În ce interval de timp ați dori să vă vindeți apartamentul?
1000

apartamente vândute

1 500 000

apartamente evaluate

5 ani

vechime pe piața imobiliară

Ce vei afla din raportul nostru gratuit?

Prețul optim de vânzare

Vei determina prețul real al apartamentului pe care îl vei vinde cu succes în timpul presupus.

Rentabilitatea renovării

Vei afla ce impact are standardul de finisare asupra valorii de piață a apartamentului – datorită acestor informații vei evalua dacă merită să faci o renovare înainte de a vinde.

Momentul optim de vânzare

Vei înțelege situația actuală de pe piața imobiliară și vei evalua dacă acesta este momentul potrivit pentru vânzare sau dacă este mai bine să aștepți.

Maximizează-ți profitul din vânzarea imobilului

Tot ce trebuie să faci este să răspunzi la câteva întrebări despre apartamentul de vânzare și să trimiți formularul online. Oferim trei opțiuni de colaborare: analiza profesională a apartamentului de vânzare, stabilirea unei strategii individuale de vânzare și sprijinul unui expert local în procesul de vânzare.

Obține o analiză profesională a apartamentului tău

Am creat o tehnologie care facilitează foarte mult procesul de vânzare a bunurilor imobiliare. Monitorizăm și analizăm în mod activ fiecare tranzacție de pe piață. Datorită acestui fapt, înțelegem perfect prețurile curente, știm care apartamente se vând mai repede și factorii care au un impact decisiv asupra prețului și atractivității imobilului.

În timpul colaborării cu SonarHome, fiecare vânzător primește un raport profesional de evaluare. Acesta conține informații despre concurența actuală a ofertei analizate, prețurile apartamentelor similare din zonă și factorii care influențează prețul proprietății.

Înscrie-ți apartamentul

Obține o consultație gratuită cu un expert local

Știm cât de lung și de dificil poate fi procesul de vânzare a unui apartament, mai ales dacă o faci pentru prima dată în viață.

Partenerul nostru local va fi bucuros să-și împărtășească cunoștințele și experiența cu tine, te va ajuta să înțelegi informațiile prezentate în raportul de evaluare și-ți va propune o strategie optimă de vânzare a apartamentului.

Toate acestea pentru a promova eficient oferta, pentru a ajunge la cât mai mulți cumpărători potențiali și pentru a maximiza profitul din vânzare.

Profită de ajutorul partenerului nostru de încredere

Vânzarea de imobile nu înseamnă doar analize, ci și un proces solicitant de negocieri, formalități și finalizarea tranzacției. Credem că sprijinul unui specialist cu experiență este de neprețuit în acest domeniu.

De aceea conectăm clienții noștri cu agenți imobiliari locali care vor oferi ajutor în fiecare etapă a procesului de vânzare a imobilului.

  • Analiza datelor din raportul de evaluare gratuit
  • Pregătirea unei strategii de vânzare a apartamentului
  • Promovarea ofertei și găsirea unui cumpărător
  • Finalizarea tranzacției și îndeplinirea formalităților

Listează-ți apartamentul la SonarHome și vezi cât de simplă este vânzarea